Inredningshjälp Online – Digital Visualisering

Vår vision är att tillsammans med dig skapa ditt drömhem genom att hjälpa dig att skanna marknaden efter just den inredning DU gillar. Om du sedan är lite osäker på hur den inredning vi valt till ditt inredningsförslag kommer se ut i verkligheten kan du välja att köpa till en visualisering av ditt inredda rum.

Vi erbjuder ett unikt koncept inom inredningshjälp online som ingen annan i inredningsbranschen i skrivandets stund erbjuder. Konceptet är framtiden inom digitaliseringen av inredning och styling. Du behöver inte ens gå utanför ditt hem och kan i lugn och ro sitta i ditt eget vardagsrum och skapa ditt drömhem tillsammans med oss.

 

3D-visualisering

Många gånger hör vi kunder som säger att det är så svårt att föreställa sig hur det kommer bli när de köper inredning. Med vårt unika verktyg kommer du inte behöva föreställa dig, du kommer kunna se det på “riktigt”. Kretsa runt i modellen nedan för att testa vårt verktyg. Håll in vänster knapp på musen för att rotera. Håll in höger knapp för att flytta bilden. Scrolla för att zooma in och ut i bilden.

Rendering av 3D visualisering

Våra renderingar är av högsta kvalitet och gör upplevelsen fullkomlig. Dessa bilder och 3D-visualiseringen kan du sedan använda för att ge till en snickare och målare som en mall om du inte väljer att göra jobbet själv.

Dra pilen fram och tillbaka för att se den renderade bilden och jämför den med det riktiga fotot. Kan du avgöra vilket som är vilket?

Hur går det till?

Du köper en traditionell digital inredningstjänst av oss genom att fylla i vårt frågeformulär och skicka det direkt till oss. Du kan också maila oss på info@inspodesign.se eller fylla i vårt kontaktformulär nederst på sidan så återkommer vi med en offert eller med svar på dina frågor.

Processen sätts sedan igång och vi börjar skapa vårt inredningsförslag till dig som baseras på vårt frågeformulär. Det innehåller frågor som garanterar att vi förstår just din inredningsstil. Du laddar även upp en film eller några bilder på det rum du vill att vi ska inreda och ger oss mått på rummet.

Efter ca 1-2 veckor får du ditt inredningsförslag som innehåller:

  • Moodboard.
  • Kollage.
  • Produktlista med fullständig information i form av inköpsställen på nätet samt pris på inredningsförslagets alla möbler, belysning, mattor, textilier och inredningsdetaljer.
  • Planritning med mått.
  • Ditt inredningsförslag i 3D som visar ditt hem med den nya inredningen och som du virtuellt kan ”gå runt i”.
  • Vi kan även erbjuda renderade verklighetstrogna och fotolika bilder av högsta kvalitet.

Kontakta oss om du behöver inredningshjälp online!