Inredningshjälp Online med Digital visualisering

Vår vision är att skapa ditt drömhem och att visa dig det genom två proffsiga digitala visualiseringar. Vi erbjuder ett unikt koncept som ingen annan i inredningsbranschen erbjuder. Konceptet är framtiden inom digitaliseringen av inredning och styling. Vi erbjuder unik inredningshjälp online, smidigt och enkelt för dig som kund. Du behöver inte ens gå utanför ditt hem!

Du laddar upp en film eller några bilder och ger oss mått på rummet och berättar vad du gillar inom inredning.

Vi skapar ett inredningsförslag i 3D som visar ditt hem med den nya inredningen och som du virtuellt kan ”gå runt i”. Vi kan även erbjuda renderade verklighetstrogna och fotolika bilder av högsta kvalitet.

3D visualisering

Många gånger hör vi kunder som säger att det är så svårt att föreställa sig hur det kommer bli om de köper inredning. Med vårt unika verktyg kommer du inte behöva föreställa dig, du kommer kunna se det på riktigt. Kretsa runt i modellen nedan för att testa vårt verktyg. Håll in vänster knapp på musen för att rotera. Håll in höger knapp för att flytta bilden. Scrolla för att zooma in och ut i bilden.

Rendering av 3D-visualisering

Att sedan även få se rummet som en renderad fotolik bild gör upplevelsen fullkomlig. Dessa bilder och 3D-visualiseringen kan du sedan använda för att ge till en snickare och målare som en mall om du inte väljer att göra jobbet själv.

Dra pilen fram och tillbaka för att se den renderade bilden och jämför den med det riktiga fotot. Kan du avgöra vilket som är vilket?

Kontakta oss för professionell inredningshjälp online!

Känslan i ditt hem är viktigare än du tror för att du ska må bra. Det är viktigt att man känner sig trygg och bekväm i sitt hem och att man kan slappna av. Att inreda sitt hem kan dock vara både svårt och tidskrävande. Hur mycket man än försöker så kanske man inte får till den där rätt känslan. När man kört fast är det alltid skönt med ett bollplank att ta hjälp av, det är där vi kommer in. Att få inredningshjälp online behöver varken vara speciellt svårt eller dyrt. Genom vår enkla tjänst behöver du inte ens lämna hemmet, all kommunikation sköts digitalt. Tack vare detta kan du i lugn och ro gå igenom det material du får av oss hemma innan du tar några beslut. Har du några frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss!