DIY-Gardinomtag

Copycat

Går det verkligen alltid att vara helt nytänkande?

I detta inlägg har jag rakt av kopierat det någon annan gjort tidigare. Är det ok? Brukar ni tycka att det är viktigt att influencers och bloggare kommer på eget hela tiden? Att alltid vara innovativ och hitta på nytt är ju ett drömscenario i vissa fall men att förädla och visa vidare saker som andra gjort som är bra saker kan ju vara minst lika bra på andra sätt tycker jag.

Kan vi vara överens om att det är ok att kopiera om man inte framställer det som att det är något man kommit på helt själv?

Jag tycker detta DIY-IKEA-hack är så väldigt bra och så himla snyggt och användbart så jag var tvungen att visa er det. Jag kommer göra sådana här DIY med jämna mellanrum, ibland kanske jag kommer på egna men ofta kommer jag leta upp de allra bästa tipsen att visa er.

DIY – IKEA-hack

DIY och återbruk är roligt, kreativt och ofta ganska ekonomiskt. Men framför allt är det bättre för naturen att återbruka saker man redan har. Just detta IKEA-hack har jag sett på flertal ställen på nätet. Jag har dock inte återbrukat så mycket i detta fallet utan mest fått utlopp för min kreativa sida.

Man använder helt enkelt en toalettrullehållare i metall, de flesta jag sett har använt Grundtal från IKEA. Jag använde Brogrund. Det går bra att ha den som den är men jag använde sprayfärg från Panduro eftersom jag ville ha en grå matt färg. Läderbandet i ljus naturfärg är också det från Panduro. Jag missade lite att metall är glatt och sprayfärg fäster inte toppen på glatta underlag. Antingen borde jag ha slipat lite eller köpt en primer för metall innan jag sprayade 🙂

Sen behöver bandet fästas på något vis, exempelvis med limpistol.

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto och styling av Angelica Hökenklo, Inspo Design