Inredningsförslag – Nordic Cozy Glam

Ett nytt projekt innebär ungefär samma sak för oss oberoende av vem du är eller vart du bor. Inredningsförslaget nedan gjordes genom att kunden klickade i vårt digitala beställningsformulär. Ett projekt på ett helt rum i storleken 24 kvm på nivå Delux med både 3D-visualisering samt en renderad bild kostar 5 800 kr. Väljer du inte till digitala visualiseringar kostar samma förslag 3 600 kr. Du får alltså ett komplett förslag för långt under vad det skulle kosta med traditionell inredningstjänst. Väljer du vår grundtjänst Light kostar det i stället 995 kr. Vi kan även skräddarsy vår tjänst efter just det du behöver.

Det första steget i vår process är alltid en “lära-känna-fas” som innebär ett antal frågor där vi vill ta reda på din inredningsstil och vad du gillar. Det är du som står i fokus under hela processen. Det är bara du som ska trivas i ditt rum så därför är det ditt drömrum vi skapar!

Moodboard

Efter första fasen gör vi ett Moodboard. Detta är sedan vår utgångspunkt för hela projektet. Det täcker in ett rum eller ett helt hus eller lägenhet om projektet är lite större. Ett Moodboard visar inredningsstil, känsla, färg och materialval.

Moodboard Nordic Cozy Glam

 

Detta projekt var extremt roligt att arbeta med. Utgångspunkten var att kunden ville ha det både mysigt och med en nordisk touch men vi märkte också att kunden älskar glam, lyx och flärd när vi fick svar på våra frågor. Så detta resulterade i Nordic Cozy Glam som mixar de nordiska ljusa träslagen, läder och fårskinn med mässing och glas i toner av amber.

Kollage

Nästa steg under vår designprocess är att omsätta Moodboardet till möbler, gardiner, inredningsaccessoarer, mattor, belysning och tavlor. För att visa vår inredningsdesign för kunden så sammanställer vi ett kollage som gör vårt designförslag överblickbart.

Kollage Nordic Cozy Glam

Produktlista

Varenda liten detalj syns inte på kollaget utan alla detaljer är i stället med i produktlistan.

 

Planritning

Här ser vi en inredd planritning där vi även vikt ut elevationerna som visar inredningen på väggarna. Tydligt för dig som kund.

3D-visualisering

Om du som kund verkligen vill vara säker på att det inredningsförslag vi sammanställt till dig verkligen är den du vill använda dig av hemma så har du även möjlighet att köpa till 3D-visualisering av ditt rum.

 

Renderad bild

Vi är även stolta över att kunna erbjuda något så avancerat som renderade bilder över ditt inredda rum baserat på vårt inredningsförslag som i sin tur grundar sig i det vi vet om din inredningsstil och hur du vill ha ditt rum.

Inredning 3D
Renderad bild
Färdig inredning

Hör gärna av er på info@inspodesign.se, eller fyll i Kontakta oss om du har några frågor eller om du vill ha en kostnadsfri offert.