Inredningstips – Detaljer i kök

Att arbeta som inredare innebär en mängd olika saker som att få till färgsättning, belysning, stil, känsla, möbler och så mycket mer. Men när det kommer till att få till den där sista touchen, det som gör helheten så magisk, är det de små detaljerna som gör hela skillnaden.

 

Detaljerna gör skillnaden

I ett kök är basen baserad på din inredningsstil, den “röda tråden” kanske återfinns i ditt val av färgsättning eller i de köksmöbler du har valt. För att ytterligare binda ihop rummet så kan även detaljerna gå enligt din “röda tråd”. Färgkoordinera detaljerna med din gardinfärg eller färgen på mattan.  Ett av mina bästa tips är att använda skärbrädor mot stänkskyddet, ett fat framför som du placerar lite olika lökar och kryddor på eller en snygg teburk. Blir supersnyggt och så enkelt!

Foto Angelica Hökenklo, Inspo Design. Inredning Kreativa Kvadrat och Styling Angelica Hökenklo. Fredagsmys?

 

Foto Angelica Hökenklo, Inspo Design. Inredning Kreativa Kvadrat och styling Angelica Hökenklo. Detta hem har en färgsprakande färgskala. Så buketten fick gå i samma färgskala.

 

Foto Robert Larsson. Inredning och styling Anna Wendelström och Kreativa Kvadrat. Materialvalen i detta hem är mässing, därav valet av liten snygg skål i mässing i köket.

 

Foto Robert Larsson. Inredning Kvänum och styling Kreativa Kvadrat. Detta vackra stilleben är ett mästerverk i sig. Vackra färger som förändras efter årstid och inredningsstil och din “röda”tråd.