Ungdomsrum

Mitt i allt julstök har vi nu avslutat ett stort projekt. Det innefattade en hel övervåning som hade ett sovrum och stort allrum som skulle blir tre ungdomsrum plus en hall.

Innan väggen kom upp.
Jotun Lady Lammull 9913
Färdigt att inreda.

Jag visar er första rummet idag. Det är en tolvårig tjej som nu bor i rummet. Hon fick vara med och bestämma färger och en del av inredningen. Självklart måste vi lyssna på den som ska bo i rummet för det är ju faktiskt den människan som ska trivas i rummet. Färgen hon valde var en neutral ganska mörk grå färg. Så valde vi att måla den i en matt färg från Jotun.

Vi utgick ifrån en dämpad och neutral färgskala som hade sin bas i den neutrala grå färgen blandat med andra grå kulörer. Sen adderade vi hårt och mjukt, mörkt och ljust, runt och kvadratiskt för att få till en dynamisk inredning. Vi mixade grå metall, ljust skinn, naturmaterialen ull och ljust trä samt en liten touch av mörkblått.

Projektet kallade vi “Nära naturen”. Rummet fick också en liten “walk-in”. I den delen av rummet ska vi även lägga till en mjuk och fluffig matta samt lite fler detaljer för att få till den riktigt lyxiga känslan.

 

Angelica Signatur