Detaljer i badrum

Att arbeta som inredare innebär en mängd olika saker som att få till färgsättning, belysning, stil, känsla, möbler och så mycket mer. Men när det kommer till att få till den där sista touchen, det som gör helheten så magisk, är det de små detaljerna som gör hela skillnaden.

 

Detaljerna gör skillnaden

Ja, det må vara en klyscha men inom inredning och styling är det faktiskt mer än sant. I ett badrum är basen baserad på din inredningsstil, den “röda tråden” kanske återfinns i ditt val av färgsättning eller i spegelns utformning. Annars kan vi nog vara överens om att ett badrum är mer eller mindre svårt att inreda mysigt och snyggt. Ett av mina bästa tips är att använda ett snyggt fat, kanske ett ljusfat eller spegelfat eller något annat snyggt ni har hemma och samla ett litet stilleben med en enkel glasvas och en kvist eller lite blomma i. Blir supersnyggt och så enkelt!

Foto: Robert Larsson. Inredning och styling Anna Wendelström och Kreativa Kvadrat. 

Ett annat tips är att ha snygga flaskor och tvålpumpar som följer din stil och dina färgval. Det ger en enhetlig känsla i badrummet och helheten i huset eller lägenheten om färgvalen går igen i alla rum. Ta även in naturen i badrummet i form av varma material som rotting och sjögräskorgar. Har du inga fönster i badrummet går det utmärkt att använda snygga plastväxter. Det finns många snygga på marknaden som ser ganska verkliga ut. Självklart vill vi ju ha äkta om det finns fönster som ger växterna ljus.

 

Foto Angelica Hökenklo, Inspo Design. Inredning och styling Angelica Hökenklo.

 

Foto av Robert Larsson. Inredning och styling Anna Wendelström och Kreativa Kvadrat.

 

Foto av Robert Larsson.Inredning och styling Anna Wendelström och Kreativa Kvadrat.

 

Foto av Robert Larsson. Inredning och styling Anna Wendelström och Kreativa Kvadrat.

 

Foto av Angelica Hökenklo, Inspo Design. Inredning och styling Angelica Hökenklo.