Makeover sovrum

Höst och dags att göra om hemma? Känner du som jag att hösten ger dig ett extra sug att renovera eller bara förändra lite grann? Det känns som att hösten gör att vi vill boa in oss och riktigt mysa till det hemma i våra hus. Som att vi förbereder oss för att tillbringa mycket tid inne i våra hem.Detta projektet gav verkligen utlopp för längtan att mysa och ta en heldag i sovrummet, i ettan som min sambo och svärmor brukar kalla det. 😉

 

Denna design innebar en önskan om färger som blått, natur och grått. Jag la till några röda detaljer i form av några kvistar och blommor i stylingen.

Som huvudgavel har jag faktiskt använt en vikvägg i ljust trä med rispapper. Det för ju osökt tankarna till Asien, detta är en inredningsfusion som har hållit i sig länge. Blandningen mellan den asiatiska och den skandinaviska stilen gifter sig riktigt bra, mycket på grund av de rena och strama linjerna som finns i båda delarna av världen.

Jag gillar att blanda lite i mina inredninsgdesigner. Lite IKEA, blandat med roliga oväntade detaljer som huvudgaveln, konst och några loppisfynd såklart.

Foto av Angelica Hökenklo, Inspo Design

 

 

Foto av Angelica Hökenklo, Inspo Design

 

Foto av Angelica Hökenklo, Inspo Design